Про один клас розв'язків квазілінійних матричних диференціальних рівнянь (Дослідження в математиці і механіці, 2021)
Для квазілінійного матричного диференціального рівняння, коефіцієнти якого зображувані у вигляді абсолютно та рівномірно збіжних рядів Фур'є з повільно змінними коефіцієнтами та частотою, отримано достатні умови існування розв'язку аналогічної структури.