Про мультиплікативну функцію розбиття - Korchevskiy, A.; Vorobyov, Ya. (Дослідження в математиці і механіці, 2018)
Ми вивчаємо кількість зображень $n=s_1… s _m$, де $s_j$ - сонорні числа, тобто для кожного $s_j$ не існує натуральних чисел $n$ і $k$, таких що $s_j=n^k$, $k\geqslant2$. Зчитуюча функція $f(n)$ таких зображень є мультиплікативним аналогом адитивної функції розбиттів $n$. Ми будуємо асимптотичну формулу для суматорної функції для $f(n)$ і досліджуємо розподілення значень узагальненої функції дільників $L(n)$ (кількість зображень $n$ у вигляді добутку двох сонорних чисел).