ДО 85-РIЧЧЯ АКАДЕМIКА НАН УКРАЇНИ АНАТОЛIЯ МИХАЙЛОВИЧА САМОЙЛЕНКА - Станжицький, О. М. (Дослідження в математиці і механіці, 2023)
Стаття присвячена видатним науковим здобуткам Анатолiя Михайловича Самойленка, академiка НАН України, чиє iм’я назавжди залишиться в iсторiї свiтової математичної науки.