Про мультиплікативну функцію розбиття - Korchevskiy, A.; Vorobyov, Ya. (Дослідження в математиці і механіці, 2018)
Ми вивчаємо кількість зображень n=s_1… s _m, де s_j - сонорні числа, тобто для кожного s_j не існує натуральних чисел n і k, таких що s_j=n^k, k2. Зчитуюча функція f(n) таких зображень є мультиплікативним аналогом адитивної функції розбиттів n. Ми будуємо асимптотичну формулу для суматорної функції для f(n) і досліджуємо розподілення значень узагальненої функції дільників L(n) (кількість зображень n у вигляді добутку двох сонорних чисел).